Koodisankarit tässä terve!

Et ehkäpä vielä tiennyt, että Porissa Itsenäisyydenkadun varrella on koodisankareiden päämaja. Kattojen yllä, viidennessä kerroksessa, talossa numero 42. Näissä koordinaateissa vuodesta 2017 asti, uskokaa pois. Sitä ennen valloitimme maailmaa kolmisen vuotta Harjavallasta käsin.

Emme juuri ole pitäneet itsestämme ääntä. Viitta takana ja taistelutahto etunenässä olemme painineet ketterästi toimivien ohjelmistojen puolesta. Asiakkaan haasteesta toiseen olemme edenneet päämääränämme ratkoa pulmat ja kehittää toimivampaa arkea ilman turhaa käsien heiluttelua. Yhtään teknistä ongelmaa ei ole jäänyt käsissämme ratkaisematta. Siksipä ajattelimme, että aika on kypsä Codecontrolin koodisankareiden astua varjoista valoon ja jakaa näitä tarinoita kanssanne.

Pieni toimija, valtava potentiaali

Codecontrol on kuuden osaajan ohjelmistotalo, jossa tekninen osaaminen on Suomen huippua ja hierarkia matalalla. Websovellukset ja -ratkaisut, mobiilisovellukset, arkkitehtuurit, integraatiot ja tietokantaratkaisut sekä desktop-sovellukset. You name it. Konsultoimme, koulutamme, suunnittelemme ja kehitämme. Meillä hommaa ei pyöritä raskas byrokratian ratas, vaan aito halu ja mielenkiinto ratkaista asiakkaiden kehityshaasteita. Haluamme osaltamme ja toimintamme kautta olla mukana edistämässä avointa ajattelua ja erityisesti ymmärrystä pienten toimijoiden valtavasta potentiaalista.

Yrityksen koko tai liikevaihto ei saisi määrittää sitä, mitä töitä yritys voi ja pystyy tekemään, edes valtakunnallisissa ICT-hankkeissa. Ohjelmistojen kehittämishankkeiden ei tarvitse olla verkkaisesti eteneviä rahasyöppöjä. Näitä hommia voidaan tehdä aidosti paljon ketterämmin ja halvemmallakin.

Merkittäviä asiakkaita, vaativia projekteja ja pirun vahvaa tekemistä. Leppoisin mielin.

Codecontrolin core on työntekijöissä ja aidossa motivaatiossa. Klisee tai ei, mutta ilman osaavia tekijöitä sankaritarinamme jäisivät toteuttamatta. Olemme halunneet luoda sapluunan, jossa me kaikki koodisankarit ponnistamme samalta viivalta, yhtä korkealle ja kovaa. Ajamme tasapuolisesti osaamista ja osaajia kohti sankarin viittaa. Ja juuri siksi meillä on töissä aika helkutin mukavaa. Merkittäviä asiakkaita, vaativia projekteja ja pirun vahvaa tekemistä. Leppoisin mielin.

Yhteistyön voimaa läpinäkyvästi

Totuuden nimissä eivät koodisankaritkaan pärjää ilman kumppaneita. Siinä, missä tekninen tekemisemme ja teknologinen osaamisemme lunastaa ne korkeimmatkin odotukset, kykymme luoda niistä tarinoita ontuu. Niinpä heitimme ylävitoset ja löimme voimanyrkit yhteen viestintätoimisto Kumppanian kanssa.

Nyt viestintävelhojen viitat lepattavat jo. Sankaritarinat vyölaukussaan ja sanansäilä aseenaan. Yhteinen taistelu koodisankareiden vaikuttavan tekemisen esille tuomiseksi alkakoon!

To be continued...

Palaa sankaritarinoihin